Klipper Nirwana: Sportief onthaasten op het water!

Gratis corona annulering!

Je kunt kosteloos je meezeilreis annuleren tot op de dag van afvaart indien je wegens corona niet aan de reis kan deelnemen vanwege door de overheid gestelde reisbeperkingen. Je krijgt dan direct je betaling terug of je mag de reis gratis doorschuiven.

Midweek 8-13 Mei

Midweek zeilvakantie vanuit Enkhuizen aan boord van de Nirwana op het IJsselmeer en Waddenzee. vanaf €440,-- p/p

Aan boord beleef je een onvergetelijke mini-vakantie in eigen land, waarbij je op het water beleeft wat je hoofd in de wind, de wind in de zeilen en de tijd om ervan te genieten met je doen terwijl je geniet van de goede verzorging door de scheepskok.

Lees meer en boek online!

Weekend 22-24 juli

Weekend zeilen - Adult only - Vol pension

"Een weekend op het water is als een hele week vakantie", zei een gast al eens. Om te weten wat hij daarmee bedoelde moet je eigenlijk meezeilen tijdens een onvergetelijk weekendje weg op de Nirwana.

Lees meer

Midweek 1-5 augustus

Midweek mét optionele voorovernachting. Prijs p/p vanaf € 422,00 op basis van volpension.

Adem diep in, die frisse lucht van IJsselmeer en Waddenzee. Focus op de horizon, zonder die stip, scan de hoge hemel. Voel een bries, zie de zeilen bollen, ruik de vrijheid. Soms ‘geen service’ op de mobiel, wel blije selfies met wapperende haren. Aardige mensen om je heen, een goede kok die voor je zorgt… nooit eerder hadden we daar zo’n behoefte aan. Het kielzog bruist, jij tintelt! Dit is de ‘ware koers’, zeggen zeilers. Tijdens een zeilreis zijn we afhankelijk van het weer en de wind. Daarom weten we niet van tevoren waar de reis heen zal gaan. Spannend.. want er zijn heel veel mogelijkheden!

Lees meer en boek online!

Midweek Zeil-schrijfreis 7-12 aug

Twee jeugdvriendinnen organiseren: Zeilen hijsen en verhalen schrijven. Voel de bries door je haren en de wind door je taal. Je koers uitzetten – zowel op zee als op papier.

Tijdens deze zeilschrijfreis combineer je de vrijheid van het zeilen met het plezier van het creatieve schrijven. Schipper Irene neemt je mee op avontuur op het IJsselmeer en de Wadden, geeft je de schoot in handen en laat je zien hoe je het schip op koers houdt. Schrijfdocente Nanda Huneman leert je hoe je zintuiglijke en zoute taal vindt, hoe je voor en aan de wind schrijft en hoe je een mysterieus en spannend (zee)verhaal opbouwt. Een mooie combinatie van zeilen hijsen en verhalen schrijven! 

Nanda Huneman heeft naast haar opleiding journalistiek ook de zeevaartschool voor de zeilende beroepsvaart gedaan. Sinds 2005 werkt Nanda zelfstandig als schrijfster, schrijfdocente en schrijfcoach. Zeilen en schrijven heeft zij altijd gecombineerd, wat o.a. resulteerde in haar (deels autobiografische) zeilroman Fok en haar digitale ‘Schrijfhaven’ van waaruit zij online schrijfreizen aanbiedt. Nanda weet als geen ander hoe je de wind onder de taal kan laten komen.

lees meer en boek online:

Midweek 5-9 september:Zeilen en 2 etappes Zuiderzee-pad wandelen. All-inclusive!

Deze reis biedt voor maximaal 16 deelnemers veel ruimte op het schip en een mooie afwisseling tussen wandelen en zeilen. Prijs p/p vanaf €495,--. ALL-INCLUSIVE

Maandag zeilen we naar Makkum. Dinsdag en woensdag wordt er gewandeld. Op de wandeldagen loopt je 2 etappes van het Zuiderzeepad, een lange-afstand-wandelpad, welke rond de gehele Zuiderzee voert. Een etappe van Makkum naar Workum(16km) en vanaf Workum naar Stavoren(15km). De Nirwana vaart naar het eindpunt van je wandeling maar je mag natuurlijk ook meezeilen als je (een keer) geen zin hebt om te wandelen! Op de Donderdag en de vrijdag gaan we weer zeilen. De Nirwana meert op vrijdag na de lunch aan in het Zuiderzeemuseum, waar je nog 2 uurtjes door dit prachtige openlucht museum kunt dwalen. Dé perfecte afsluiter van de mooie “Zuiderzee vakantie week”!

Lees meer en boek online!

Weekend 23-25 September.

Heerlijk een weekend zeilen eind September. Prijs p/p/ vanaf €234,75-- inclusief ontbijt en lunch.

"Een weekend op het water is als een hele week vakantie", zei een gast al eens. Om te weten wat hij daarmee bedoelde moet je eigenlijk meezeilen tijdens een onvergetelijk weekendje weg op de Nirwana.

Lees meer en boek online!

Weekend 30 sept-2 okt

vrijdag 30 september 20:00 t/m zondag 02 oktober 17:00 uur 2022 incl ontbijt en luch.

"Een weekend op het water is als een hele week vakantie", zei een gast al eens. Om te weten wat hij daarmee bedoelde moet je eigenlijk meevaren tijdens een onvergetelijk weekendje weg, waarbij je op het water beleeft wat je hoofd in de wind, de wind in de zeilen en de tijd om ervan te genieten met je doen terwijl je geniet van de uitmuntende verzorging door de scheepskok op basis van halfpension.

lees meer en boek online:

GROEPSREIZEN

Wilt u met een groep komen zeilen? Dat is ook mogelijk.

Heeft u een enthousiaste groep mensen om u heen verzameld en wilt u daarmee een heerlijke zeiltocht maken op de Nirwana?

Dat kan uiteraard. Klik op de link om het kijken of uw gewenste periode nog beschikbaar is.

De Nirwana:

-warm mahonie interieur

-26 bedden in 11 hutten

-3 toiletten en 3 douches

-goed geoutilleerde keuken 

-dagtochtcapaciteit 35 personen

Beschikbaarheid Nirwana

Laatste nieuws

Meer nieuws

Up to date nieuwtjes Team Nirwana

Up to date nieuwtjes Team Nirwana

Team Nirwana is (zeer) actief op de sociale media.

Een échte trouwerij aan boord

Een échte trouwerij aan boord

Voor de kust van Edam gaven Steffie en Olli elkaar het Ja-woord.

U bent hier: