Klipper Nirwana: Sportief onthaasten op het water!

De meezeilreizen van 2023 op de Nirwana

Ook dit jaar organiseren we weer een aantal mooie meezeilreizen. Dus wilt u niet een hele groep bij elkaar zoeken máár wel lekker komen varen? Kijk dan snel of er een goede datum voor u bij zit.

➡️Meivakantie 30 april-5 mei.

Meivakantie: midweek zeilvakantie vanuit Enkhuizen aan boord van de Nirwana op het IJsselmeer en Waddenzee. vanaf €455,-- p/p

Adem diep in, die frisse lucht van wad en zee. Focus op de horizon, zonder die stip, scan de hoge hemel. Voel een bries, zie de zeilen bollen, ruik de vrijheid.

Aan boord beleef je onvergetelijke vakantie in eigen land. Irene laat jou graag mooie havenplaatsen zien en samen met haar maat en kok zal ze proberen er een belevenis van te maken!

Lees meer en boek online!

➡️Weekend 16-18 Juni

Weekend zeilen - Adult only (18+) - volpension vanaf €276,-,-- p/p

Adem diep in, die frisse lucht van wad en zee. Focus op de horizon, zonder die stip, scan de hoge hemel. Voel een bries, zie de zeilen bollen, ruik de vrijheid

Lees meer

➡️Weekend 21-23 juli

Weekend zeilen - Adult only - half pension (ontbijt-lunch) vanaf 251,-- p/p

"Een weekend op het water is als een hele week vakantie", zei een gast al eens. Om te weten wat hij daarmee bedoelde moet je eigenlijk meezeilen tijdens een onvergetelijk weekendje weg op de Nirwana.

Lees meer

➡️Midweek 30 juli-4 augustus

Midweek mét voorovernachting. Prijs p/p vanaf € 520,00 op basis van volpension.

Adem diep in, die frisse lucht van IJsselmeer en Waddenzee. Focus op de horizon, zonder die stip, scan de hoge hemel. Voel een bries, zie de zeilen bollen, ruik de vrijheid. Soms ‘geen service’ op de mobiel, wel blije selfies met wapperende haren. Aardige mensen om je heen, een goede kok die voor je zorgt… nooit eerder hadden we daar zo’n behoefte aan. Het kielzog bruist, jij tintelt! Dit is de ‘ware koers’, zeggen zeilers. 

Tijdens een zeilreis zijn we afhankelijk van het weer en de wind. Daarom weten we niet van tevoren waar de reis heen zal gaan. Spannend.. want er zijn heel veel mogelijkheden!

Lees meer en boek online!

➡️Weekend 22-24 September.

Heerlijk een weekend zeilen eind September. Prijs p/p/ vanaf €229.50-- inclusief ontbijt en lunch.

"Een weekend op het water is als een hele week vakantie", zei een gast al eens. Om te weten wat hij daarmee bedoelde moet je eigenlijk meezeilen tijdens een onvergetelijk weekendje weg op de Nirwana.

Lees meer en boek online!

GROEPSREIZEN

Wilt u met een groep komen zeilen? Dat is ook mogelijk.

Heeft u een enthousiaste groep mensen om u heen verzameld en wilt u daarmee een heerlijke zeiltocht maken op de Nirwana?

Dat kan uiteraard. Klik op de link om het kijken of uw gewenste periode nog beschikbaar is.

De Nirwana:

-warm mahonie interieur

-26 bedden in 11 hutten

-3 toiletten en 3 douches

-goed geoutilleerde keuken 

-dagtochtcapaciteit 35 personen

Beschikbaarheid Nirwana

Laatste nieuws

Meer nieuws

Up to date nieuwtjes Team Nirwana

Up to date nieuwtjes Team Nirwana

Team Nirwana is (zeer) actief op de sociale media.

U bent hier: