Klipper Nirwana: Sportief onthaasten op het water!

De meezeilreizen van 2023 op de Nirwana

Ook dit jaar organiseren we weer een aantal mooie meezeilreizen. Dus wilt u niet een hele groep bij elkaar zoeken máár wel lekker komen varen? Kijk dan snel of er een goede datum voor u bij zit.

Midweek 28 april-3 mei:ZEILEN en 2 etappes Zuiderzee-pad WANDELEN. All-inclusive!

Deze reis biedt voor maximaal 16 deelnemers veel ruimte op het schip en een mooie afwisseling tussen wandelen en zeilen. Prijs p/p vanaf €617,--. ALL-INCLUSIVE

Maandag zeilen we naar Makkum. Dinsdag en woensdag wordt er gewandeld. Op de wandeldagen loopt je 2 etappes van het Zuiderzeepad, een lange-afstand-wandelpad, welke rond de gehele Zuiderzee voert. Een etappe van Makkum naar Workum(16km) en vanaf Workum naar Stavoren(15km). De Nirwana vaart naar het eindpunt van je wandeling maar je mag natuurlijk ook meevaren als je (een keer) geen zin hebt om te wandelen! Op de Donderdag en de vrijdag gaan we weer zeilen. De Nirwana meert op vrijdag na de lunch aan in het Zuiderzeemuseum, waar je nog 2 uurtjes door dit prachtige openlucht museum kunt dwalen. Dé perfecte afsluiter van de mooie “Zuiderzee vakantie week”!

Lees meer en boek online!

➡️Weekend 12-14 juli

Weekend zeilen - Adult only - half pension (ontbijt-lunch) vanaf 306,-- p/p

"Een weekend op het water is als een hele week vakantie", zei een gast al eens. Om te weten wat hij daarmee bedoelde moet je eigenlijk meezeilen tijdens een onvergetelijk weekendje weg op de Nirwana.  

 Focus op de horizon, zonder die stip, scan de hoge hemel. Voel een bries, zie de zeilen bollen, ruik de vrijheid. Soms ‘geen service’ op de mobiel, wel blije selfies met wapperende haren. Aardige mensen om je heen, een goede kok die voor je zorgt… nooit eerder hadden we daar zo’n behoefte aan.

Lees meer en/of boek :-)

➡️Weekend 6-8 September.

Heerlijk een weekend zeilen eind September. Prijs p/p/ vanaf €288-- inclusief 2x ontbijt en 2x lunch en 1x avondeten.

De koffie geurt in het dagverblijf. Schipper Irene wijst je je hut, je neemt je koffie mee aan dek en kijkt over de waterspiegel. Het zeilweekend is begonnen!

 Dan het welkomstpraatje. De overige gasten stellen zich voor, schipper Irene vertelt over de zaken die aan boord net even anders zijn.

Jullie bespreken de vaarroute met de vaarkaart op tafel. Gaan we het IJsselmeer op, of schutten we naar het Markermeer? Is de wind gunstig voor een rondje Friese meren?  De wind geeft de doorslag. Dat is even wennen voor de landrot.

Lees meer en boek online!

GROEPSREIZEN

Wilt u met een groep komen zeilen? Dat is ook mogelijk.

Heeft u een enthousiaste groep mensen om u heen verzameld en wilt u daarmee een heerlijke zeiltocht maken op de Nirwana?

Dat kan uiteraard. Klik op de link om het kijken of uw gewenste periode nog beschikbaar is.

De Nirwana:

-warm mahonie interieur

-26 bedden in 11 hutten

-3 toiletten en 3 douches

-goed geoutilleerde keuken 

-dagtochtcapaciteit 35 personen

Beschikbaarheid Nirwana

Laatste nieuws

Meer nieuws

Up to date nieuwtjes Team Nirwana

Up to date nieuwtjes Team Nirwana

Team Nirwana is (zeer) actief op de sociale media.

U bent hier: